Statistika

trešdiena, 2010. gada 14. jūlijs

Total kickass

Vasarā ir tik jauki vēlu vakarā gulēt savā gultā pie atvērta loga, smaržot gaisu un rakstīt blogu kaut vai vai katru mīļu vakaru. Es, Jolanta Vimba, sava bloga īpašniece, tūlīt jums nodemonstrēšu savu skilu, jo ielikšu te saiti, jeb linku, uz kuru varam visi uzspiest un iečekot, ko es ļoti vēlos dzīvē dzirdēt un kas pavisam nesen pat bija Rīgā:
Gregoriāņu mūku knock-out's
Mhm, man ļoti gribētos aiziet uz gregoriāņu mūku dziedājumiem. Varbūt uz ne tik komerciāliem, kā šis iepriekšējais, bet uz tādiem totāli garīgajiem, jo mani pilnībā neinteresē tā ticība un bla bla bla, man tikai patīk Gregoriāņu mūki. Jā, iespējams, ka centieni dziedāt U2 dziesmu "With or without you" nav sanācis TIK omfg labi, jo oriģinālā man vairāk iet pie sirds. Ai, nu ko te daudz vairs!
Rīt es eju pakaļ atestātam, bet es jau zinu savus CE līmeņus, tādēļ es uz sevi dusmojos, jo es nespēju noticēt vienai vienīgai lietai.. Bet nē, lai tas paliek pie manis, tāpat kā lielākā daļa lietu, kas pie manis paliek, paliks un ņe, ņe, ņē.
Ja nu kādam no jums ļoti gribas parunāties vai just nedalītu uzmanību un katru dienu dzirdēt (lasīt) vārdus, frāzes kā "you top of my heart; honey my heart to you; I make you heart online mine head" un citus angļu valodas gramatikas bezsakarus, tad droši sazinieties ar mani, es pateikšu adresīti. Nē, nē taču, es neesmu piereģistrējusies starptautiskā porno mājas lapā (nāk prātā vecais, manas mīļās Ievas skandāls), tā ir vienkārša lapele, kurā es mācos spāņu/franču/turku valodu (labi, es cenšos mācīties jau veselu pusgadu ), bet.. mnjā, labāk tad. Nē, nu savā ziņā ir visai pozitīvi, jo tur ir arī sakarīgi citu valstu pārstāvji, piemēram kāds čalis, kas spēlē vijoli, flautu un kurš ir kikbokseris (!!!!!) , kā dēļ es gandrīz sagrauzu ekrānu, bet beigu beigās čalim bija galīgi vienalga, ka man pašai gribētos nodarboties ar kikboksu. Varēja tak caur web-kameru šo to man pamācīt :D
 Labi, es tagad ņirgājos. Patiesībā man vajadzētu vairāk laika pavadīt meklējot sev būdu, kur dzīvot. Pašlaik izskatās, ka man var pagadīties kāds spalvains, 45 gadus vecs vecis, kas naktī skrāpēsies pie manām durvīm. Toties daži dzīvokļi ir nu tiiiik skaisti, trūkst tikai jūras.
Šodien man zilajā skaipa studijā, runājot par maniem nākotnes plāniem, pateica:
[12:13:09] ********: tici, un viss izdosies:)
[12:13:13] ********: tici sev*
 Jā, angļu valodas eksāmena laikā es sev arī ticēju...

Nav komentāru: